Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سردار قنبری گفت: مستند کارآگاه پیامدهای خوبی خواهد داشت و تلاش کارآگاهان به مخاطبان این پیام را می دهد که اگر امنیت در جامعه وجود دارد به دلیل حضور عزیزانی است که با تمام توان خود در راه مبارزه با جرم و جنایت می جنگند تا امنیت و آرامش را به جامعه برگردانند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آریا، کار تهیه و تولید مجموعه مستند 13 قسمتی "کارآگاه" با حضور سردار قنبری رییس پلیس آگاهی انتظامی کشور و جمعی از کارآگاهان راوی در مجموعه شهرک سینمایی غزالی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سردار محمد قنبری رئیس پلیس آگاهی فراجا کشور در آغاز به کار مستند 13 قسمتی کاراگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آریا اظهار داشت: شاید برای اولین بار است که خاطرات کارآگاهان به مستند تبدیل می شود تا توانمندی های کارآگاهان پیشکسوت که اکنون اساتید ما هستند به جامعه منتقل شود. کارآگاهانی که زحمات زیادی کشیده اند و بسیاری از آنها نیز جان شان را در این راه تقدیم کرده اند تا امنیت را به جامعه برگردانند ،تاکنون پلیس آگاهی شهدای زیادی را تقدیم انقلاب کرده است و در این میان 126 نفر از همکاران پلیس آگاهی که به رتبه کاراگاهی رسیده بودند نیز به شهادت رسیدند .
وی افزود: کارآگاه کسی است که به مرجعیت کشف جرم در رشته مربوط به خودش رسیده است و مدرک کارآگاهی آن رشته را کسب کرده باشد و هم  دارای تجربه ،هم دانش لازم بوده و هم آموزش‌های لازم را در حوزه آن جرم که کاراگاهی آن را گرفته است، دارد.
سردار قنبری گفت: ان شاءا... این مجموعه مستند بسیار خوب خواهد بود و پیامدهای خوبی خواهد داشت تا کارآگاهان جوان ما بتوانند تلاش ها و زحمات این عزیزان و گذشته خودشان را ببینند و درک کنند و به مخاطبان ما این پیام را بدهد که اگر امنیت در جامعه وجود دارد به دلیل حضور عزیزانی است که با تمام توان خود در راه مبارزه با جرم و جنایت می جنگند تا امنیت و آرامش را به جامعه برگردانند.
وی در ادامه در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری آریا در خصوص ریشه جرم ها اظهار داشت : باید توجه داشت که جامعه ی عاری از جرم نداریم، ولی اینکه افرادی در یک فضایی قرار می گیرند که مرتکب جرم می شود، نیاز به بحث های جرم شناسی و روانشناسی دارد. اما به هر حال خانواده‌ها باید مراقب باشند و اولین گامی که فرد قدم به راه ارتکاب به جرم می گذارد و به جامعه مجرمین می رسد رفاقت با مجرمین خطرناک است.
رئیس پلیس آگاهی فراجا در ادامه گفت: در حال حاضر در حوزه جرائم خرد که اتفاق می افتد، اعتیاد نقش مهمی را ایفا می‌کند و خانواده ها باید به این نکته توجه داشته باشند.
قنبری تاکید کرد: خانواده ها باید رفت و آمد فرزندان خود را متوجه باشند،دقت و مراقبت نمایند که خدای ناکرده در دام اعتیاد گرفتار نشوند و با رفقای ناباب که در حوزه جرم و جرائم فعالیت دارند نپیوندند.
سردار قنبری تاکید کرد: این دو توصیه می‌تواند بازدارنده افراد از ورود به دایره جرم و جرائم باشد که خانواده ها لازم است آن را جدی بگیرند.



منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پلیس خبرگزاری آریا سردار قنبری پلیس آگاهی خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۶۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار نخستین مدرسه ترافیک کشور در کرمانشاه با ابتکار پلیس

به گزارش خبرنگار مهر سردار مهدی حاجیان در مراسم افتتاحیه نخستین مدرسه ترافیک کشور در کرمانشاه که شامگاه سه شنبه برگزار شد، با ابراز خرسندی از ایجاد مدرسه طرح ترافیک کرمانشاه اظهار کرد: موضوع ترافیک یک موضوع اجتماعی است که اگر فرهنگ آن را رعایت نکنیم با مشکلاتی روبرو خواهیم شد.

وی ادامه داد: فرهنگ ترافیک جزو آن دسته از مسائلی است که اگر از همان سنین ابتدایی آموزش‌های لازم در خصوص آن ارائه شود فرد در بزرگسالی می‌آموزد که در هر شرایطی ملزم به رعایت قوانین و دستورالعمل‌های مربوط به حوزه رانندگی است.

سردار حاجیان با اشاره به فوت ۴۸۵ نفر در سوانح رانندگی سال گذشته در جاده‌های درون و برون شهری استان کرمانشاه، خاطرنشان کرد: در این حوادث همچنین بیش از ۵۱۰۰ نفر هم زخمی شدند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه یاداوری کرد: سال گذشته ۱۱ هزار و ۳۵۰ فقره تصادف خسارتی نیز در راه‌های درون و برون شهری کرمانشاه به وقوع پیوست تا جدی تر از همیشه به فکر رفع نواقص و کاهش سوانح رانندگی باشیم.

وی با اشاره به نقش بسیار مهم مردم، دانش آموزان و خانواده‌های آنان برای کاهش سوانح رانندگی گفت: ایجاد مدرسه طرح ترافیکی و آموزش دانش آموزان قطعاً کمک خواهد کرد که در سال‌های آتی شاهد کاهش معنادار تصادفات و در عین حال افزایش فرهنگ ترافیکی در استان باشیم.

سردار حاجیان در پایان از همراهی اداره کل آموزش و پرورش و شهرداری برای کمک به پلیس در اجرای مدرسه طرح ترافیک قدردانی کرد و گفت: این اقدام حرکت جدیدی در سطح کشور محسوب می‌شود و قطعاً نتایج آن باعث جلوگیری از بسیاری آسیب‌ها از جمله کاهش سوانح رانندگی خواهد شد.

کد خبر 6099987

دیگر خبرها

  • اختصاصی|جزئیات جدید از قتل مریوان/قاتل بیماری روانی داشت
  • دستگیری فرد مدعی نفوذ در سفارتخانه‌ها برای اخذ ویزا
  • دستگیری قاتل در عملیات ضربتی پلیس
  • دستگیری قاتل در عملیات ضربتی  پلیس
  • دستگیری قاتلی که ۳ عضو خانواده‌اش را در مریوان کُشت!
  • دستگیری ‌قاتل‌ ۳ عضو یک خانواده در مریوان
  • دستگیری قاتل در عملیات ضربتی پلیس مریوان
  • آغاز به کار نخستین مدرسه ترافیک کشور در کرمانشاه با ابتکار پلیس
  • تحرک را از مجرمان و مخلان نظم و امنیت خواهیم گرفت
  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه